Decennia waren Jan Buist en Ron Helder op de velden te vinden bij V`97 en begeleiden honderden wedstrijden! Afgelopen zaterdag 8 Juni was het zo ver Jan Buist en Ron Helder floten hun allerlaatste wedstrijd.

De dames 1 van de zaterdag aangevuld met meiden uit de jeugd speelde tegen een selectie van onze clubscheidsrechters!  Dank aan de dames voor hun inzet !

Om 14.30 was het zo ver Jan floot als eerste de eerste helft en Ron speelde met de scheidsrechters mee als aanvoeder. Al snel hadden de dames een voorsprong te pakken en de eerste helft werd onder leiding van Jan afgesfoten. Na de rust waren de rollen omgekeerd, en konden de scheidsrechters zich herpakken door er 2-2 van te maken net voor het einde werd het 3-2 en na een spetterende eindrush konden we de wedstrijd afsluiten met een 3-3 gelijkspel!

Na de douche werden de scheidsrechters en hun vrouwen en overige aanhang uitgenodigt in de bestuurs kamer waar Peter Dubbeling namens het bestuur van Voorschoten`97 en Herman de Vries namens de scheidsrechterscommissie Ron en Jan bedankte voor al de jaren inzet als scheidsrechters op de club.

Ron en Jan hebben namens de club een trophee overhandigd gekregen als dank en tijdens de zomer zal er een bord komen tussen veld 1 en 2 waarin hun namen op komen en wat in de toekomst gebruikt wordt voor alle scheidsrechters welke hun inzet gegeven hebben voor de club!

Voorschoten `97 de scheidsrechters commissie dankt Jan en Ron voor al hun jaren die ze met veel plezier hebben gegeven op de velden!!