Voorschoten 97 is gepromoveerd naar de 1e klasse. Kampioen na een een 9-4 overwinning op Te Werve. Het werd 9-4 en op het veld van DSO werd het 4-2 dus uiteindelijk een ruime doelpuntenmarge.

De wedstrijd startte met een super gemotiveerd Voorschoten 97. In het eerste kwartier werden er 14  (!!) kansen genoteerd en daaruit vielen 3 goals. Oualid Maatoug opende de score na 4 minuten door een rebound op een schot van Peer van Paasen binnen te lopen. Nadat Alex Iliopoulos de kans op 2-0 had gemist scoorde een minuut later Ronnie Verplancke de 2-0 uit een vrije trap. De 3-0 van Peer van Paasen na een prachtige pass van Benjamin Beumer tekende het gehele seizoen. Een oppermachtig Voorschoten dat perfect veldspel neerlegd en een attractieve uitstraling had op de wedstrijd. Een Marco van Basten momentje, 3-0 voor, zonnetje erbij, technisch perfect.

Lees hier verder het gehele verslag......