Voorschoten - Zaterdagavond stond de uitwedstrijd tegen DWS op het programma van de heren van HVV. Afgelopen jaren waren dit geen gemakkelijke wedstrijden en ook deze avond had HVV grote moeite met het pittige spel van DWS.

De eerste 20 minuten ging de wedstrijd nog gelijk op. De wedstrijdinstelling van DWS was echter vele malen beter dan de afwachtende houding die HVV aannam. Hierdoor werd aan het einde van de eerste helft een gaatje van drie doelpunten geslagen door DWS. Ruststand 16 - 13.

Na rust werd echter het echte gat geslagen, HVV verzuimde de open kansen af te ronden waar DWS wel het net bleef vinden en uitliep naar een voorsprong van tien doelpunten. Richting het einde van de wedstrijd herpakte de heren zich licht, wisten nu de open kansen wel af te ronden en speelde de wedstrijd uit naar een 33 - 25 eindstand.

Komende zondag 13 november spelen de heren om 13.20 thuis in de Vliethorst tegen Rapiditas