Handbal Heren hadden het moeilijk afgelopen weekend maar wonnen toch! Foto | pr

Voorschoten - Zondag rond het middaguur speelden de heren van HVV tegen de White Demons uit Berkel-Enschot. De kanjer van deze week was Laura. Zij mocht de wedstrijd openen met haar mooie doelpunt. Helaas telde die niet mee voor de einduitslag. Daar waar het afgelopen woensdag in de bekerwedstrijd tegen BDC van een leien dakje ging, was dat deze zondag niet het geval.

De White Demons boden goede weerstand en volgden de scores van HVV. Na 10 minuten stond het 3-3 en vocht HVV vooral tegen zichzelf. Enkele snelle omschakelingen zorgden er toch voor dat de heren een gaatje konden slaan en met ene 12 - 9 stand de rust in gingen.

In de tweede helft werd besloten wat verder uit te stappen en zelfs de linkeropbouwer mandekking te geven. Dit zorgde voor minder gevaar van de White Demons, maar HVV bleef moeite houden om het veldoverwicht in doelpunten uit te drukken. White Demons kwam halverwege de 2e helft zelfs op gelijke hoogte. Drie snelle breaks op rij zorgden echter voor het verschil en een eindstand van 29-26.

Aanstaande zaterdag spelen de heren om 20.30 uit bij DWS in Schiedam.