Voorschoten - Voor Heren 1 stond na de goede prestatie van Hudito vorige week de thuiswedstrijd tegen Berkel op het programma. Forescate creëerde de eerste kans maar het bleef tot aan de rust 0-0.

In de tweede helft speelde Forescate dominanter Na een minuut of 20 in de tweede helft kwam Berkel in ondertal te staan door een overtreding op Yannick. Een aantal strafcorners en kansen volgden, die - mede door uitstekend keeperswerk - niet tot doelpunten konden worden gepromoveerd. De numerieke meerderheid van Forescate werd echter niet uitgebaat.

De wedstrijd leek af te stevenen op een 0-0, ondanks het goede spel van Forescate. Het was rechtsachter Steven  Altenburg, die een vrije bal snel nam en de bal uiteindelijk op een Berkelse voet in de cirkel liet belandden. In minuut 68 mocht Tim Pont daarom aanleggen van randcirkel en hij pushte de bal fantastisch binnen. In de resterende speelminuut kreeg Berkel geen kans meer en konden drie zeer belangrijke punten worden bijgeschreven: 1-0. Heren 1 speelt volgende week uit tegen Zwart-Wit in Breda.

Dames
Dames 1 speelde tegen Dopie. Waar Forescate de vorige keer met 1-6 wist te winnen van Dopie verloren zij deze wedstrijd met 0-2. Het leek of de Dames niet in hun spel kwamen, de passes kwamen niet aan, de combinaties waren minder dan vorige week en de goals gingen er niet in en bleven er helaas niet uit. Ondanks dat bleef Forsescate met energie spelen maar dat voorkwam de teleurstellende uitslag niet. Dames 1 speelt volgende week uit tegen Noordwijk.